RESTAURANT – BAR – AFTERSKI

hemsedal

 

Comfort food – fra morgen til afterski

På vår meny finner du blant annet burger, grilled panino, pasta og italiensk pizza, samt lettere retter som salat og suppe. I baren kan du nyte en deilig barista kaffe, en kakao med krem, eller noe kaldt som slukker tørsten.

Vi serverer mat fra 09.00 ut hele skidagen, og har sitteplasser både ute og inne. Du trenger knapt å ta av deg skiene for å ta en stopp på Hollvin Restaurant & Bar, beliggenheten i bunnen av 8-seteren (Hollvin Express) er perfekt for en ladepause!

Velkommen inn!

MENY

AFTERSKI

 

Afterskien på Hollvin er legendarisk, og kjent for sine gode band og trubadurer. Artister som tredrag, Nyléns Festorkester, Offshore Band, Mattias Strömberg, Patrik Hellberg, Philip Olsson står klare hver uke på Hollvin. Sjekk ut vår bandkalender og bli med på moroa! 

Grupper er velkomne til å bestille bord, og vi kan sette sammen pakker med mat og drikke. Vi har plass til mange glade festløver, ta kontakt for mer informasjon.

BOOK BORD NÅ!

 

Ønsker du å bestille bord, eller er det noe annet du lurer på? Send en e-post, bruk skjemaet under eller ring oss for å komme i kontakt!

+47 97 88 43 38

info@hollvin.no

Hollvin Restaurant & Bar
Skiheisvegen 120, 3560 Hemsedal

KONTAKT

Kontakt